e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Kişisel Verilerin Çalınması Büyük Küçük Ölçekte Hepimizin Başına Gelmekte


Kişisel Verilerin Çalınması Büyük Küçük Ölçekte Hepimizin Başına Gelmekte

1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi, 8 Mayıs 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleşti. Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Tekcan açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Tekcan: “Güncel ve güncelliğini hiç yitirmeyecek olan siber güvenlik konusu hayatımızı, biz hiç farkında olmadan çok ciddi bir şekilde etkileyebiliyor. Bunun en yakın örnekleri Facebook kullanıcı bilgilerinin nasıl usulsüzce kullanıldığının ortaya çıkması. Ama çok rahatlıkla söyleyebiliriz ki bu sadece buz dağının görünen yüzüdür. Bu farklı ölçeklerde eminin hepimizin başına gelmektedir. Bu konudaki yasal düzenlemeler ve uygulamalar hatta akademik açıdan uygulamaya yönelik çalışmalar son derece önemli.

VİDEO: 052
BAŞLIK: Kişisel Verilerin Çalışması Büyük Küçük Ölçekte Hepimizin Başına Gelmekte
KONUŞMACI: Prof. Dr. Ali Tekcan – Boğaziçi Üniversitesi Rektör Yardımcısı
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul