e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Mahmut Küçük: Bilgi Güvenliğine Dair Bütün Ayrıntıları Müşterimize Sunacağız


Mahmut Küçük: Bilgi Güvenliğine Dair Bütün Ayrıntıları Müşterimize Sunacağız

İstanbul’da 8 Mayıs 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi’nde Türk Telekom Bilgi Güvenliği Yönetim Grup Müdürü Mahmut Küçük röportaj verdi.

Zirveyi değerlendiren Türk Telekom Bilgi Güvenliği Yönetim Grup Müdürü Mahmut Küçük şunları söyledi: “Bu güzide topluluğu bir araya getiren e-Safe’e ve BUSİBER’e teşekkür ediyoruz. Bizlere ve hem aydınlatma hem de siber güvenlik konusunda dertlenen kendi çabası ile birtakım şeyleri yapmaya çalışan bütün sektördeki bilgi güvenliği gönüllülerine, çalışanlara büyük bir imkân sağlandı.

Şu anda Türk Telekom olarak biz, kurumlara ve şirketlere, hem kamu özel sektör tarafında bilgi güvenliği hizmeti veriyoruz. Hizmet verdiğimiz bilgi güvenliği alanları içerisinde biz de hem bizim gördüğümüz bir eksiklik hem de bize gelen talep üzerine yeni bir çalışmaya gittik. Yapılan bütün koruma hizmetleri, DDOS, antivirüs, internet koruması ya da bir takım cihaz yönetimleri ile ilgili sitemlerden gelen bilgileri derleyip toparlayıp tek bir platformda müşteriye sunabileceğimiz; müşterinin kendisine gelen atakları izleyebileceği, hangi atakların ne ölçüde engellenip engellenemediği, hangisine müdahale edilmesi gerektiği, kimin reaksiyon aldığı, Türk Telekom tarafında kimlerin bu ataklara dispos verdiği ve birçok detayı içeren, infografiklerle anlatılan detaylar sunacağız.”

VİDEO: 081
BAŞLIK: Mahmut Küçük: Bilgi Güvenliğine Dair Bütün Ayrıntıları Müşterimize Sunacağız
RÖPORTAJ: Mahmut Küçük – Türk Telekom Bilgi Güvenliği Yönetim Grup Müdürü
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul