e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Kani Hacıpaşaoğlu: Gençler Lütfen Veri Konusunda Dikkatli ve Bilinçli Olun


Kani Hacıpaşaoğlu: Gençler Lütfen Veri Konusunda Dikkatli ve Bilinçli Olun

İstanbul’da 8 Mayıs 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi’nde Türkiye Bilişim Derneği’nden M. Kani Hacıpaşaoğlu röportaj verdi.

Zirveyi değerlendiren Türkiye Bilişim Derneği’nden M. Kani Hacıpaşaoğlu şunları söyledi: “Gerçekten son derece etkilendiğim bir zirve oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bugün burada bu konuda geçen uzun yıllarım sonunda bir şeylere ben de katkı sağlayabildiysem çok mutlu olacağım.

Gençlere tavsiyem, veri ya da bilgi gerçekten çok kıymetli, elimizin gözümzün önünden kaçıp giden şeyler. Buna sahip olmamız için bilinçli olmamız gerekiyor. Gençlerin kişisel verisi olarak düşünülen şey aslında ülkenin stratejik değeri hatta bize karşı kullanılacak silah olarak kullanılabilecek bilgiler. Tüm gençler lütfen dikkatli ve bilinçli olsunlar.”

VİDEO: 080
BAŞLIK: Kani Hacıpaşaoğlu: Gençler Lütfen Veri Konusunda Dikkatli ve Bilinçli Olun
RÖPORTAJ: M. Kani Hacıpaşaoğlu – Türkiye Bilişim Derneği
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul