e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Ömer Özer: Gençler Teknolojinin Son Noktasını Takip Etsinler


Ömer Özer: Gençler Teknolojinin Son Noktasını Takip Etsinler

Zirveyi değerlendiren Ömer Özer şunları söyledi: “Normalde böyle bir zirvede devlet protokolü ayrıldıktan sonra salon boşalır ama bu etkinlik sabahki yoğunlukla devam ediyor.

Crypttech, 2006 yılında kurduğumuz ve 12 yıllık tecrübesi olan bir şirketiz. Tamamen SIEM, loglama çözümlemeleri ile işin siber güvenlik tarafındayız. Misafir doğrulama tarafımız var, kripto spot dediğimiz çözümlemelerimiz var. SIEM günümüzün en sıcak gündemlerinden birisi artık insan gücü ile logları analiz etmek çok mümkün değil. Gecenin 3’ünde 4’ünde olacak aktiviteyi ancak uyumayan yemeyen ve size zam diye ısrar etmeyecek bir çalışana yaptırmanız lazım. Bunlarda yapay zeka oluyor ve biz bu alanda çalışıyoruz.

Gençlere mesajım; teknolojinin son noktasını takip etsinler. Sanal para, akıllı kontratlar, siber dünyadaki saldırılar konuşuluyor. Tükiye’deki ve yurt dışındaki makaleleri takip edip forumlara katılsınlar, araştırsınlar.”

VİDEO: 087
BAŞLIK: Ömer Özer: Gençler Teknolojinin Son Noktasını Takip Etsinler
KONUŞMACI: Ömer Özer – Crypttech Ürün Müdürü
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul