e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Selin Özbek: Geleceğin Hukukçuları, Hukuku ve Teknolojiyi Bir Arada Düşünmeli


Selin Özbek: Geleceğin Hukukçuları, Hukuku ve Teknolojiyi Bir Arada Düşünmeli

İstanbul’da 8 Mayıs 2018 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi’nde Avukat Selin Özbek röportaj verdi.

Zirveyi değerlendiren Selin Özbek şunları söyledi: “Zirve hem hukukçuları hem bilgi teknoloji uzmanlarını bir araya getirdi. Yerli çözümlerle ilgili bizim farkındalığımızı artırdı, keyifli bir organizasyon oldu.

Kişisel Verilerin Koruması Platformu olarak biz hukukçuları ve bilgi teknoloji uzmanlarını bir araya getirerek kişisel verilerin korunması ile ilgili iyi uygulamaları ortaya koymaya çalışıyoruz. Gelecekte hukukçu olmak isteyen gençlere önerim; bilgi teknolojileri ve teknoloji ile ilgilenmeleri. Hukuku ve teknolojiyi bir arada düşünmeleri ve bu alanda çalışmaları olacaktır.”

VİDEO: 084
BAŞLIK: Selin Özbek: Geleceğin Hukukçuları, Hukuku ve Teknolojiyi Bir Arada Düşünmeli
KONUŞMACI: Selin Özbek – Avukat
ETKİNLİK: 1.e-Safe Boğaziçi Kişisel Verileri Korumada Yerli Çözümler Zirvesi
TARİH: 8 Mayıs 2018, Salı
YER: Boğaziçi Üniversitesi, Albert Long Hall Kültür Merkezi – İstanbul