e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Türk Telekom’dan siber güvenlik ekosistemine tam destek


Türk Telekom’dan siber güvenlik ekosistemine tam destek

Türk Telekom olarak siber güvenlik ekosistemine destek verme çalışmalarından bahseden Türk Telekom Güvenlik Planlama Ofis Müdürü Hasan Hüseyin Özbenli, “Türkiye’nin ilk online siber güvenlik kampını yaptık. Burada 2 bin 500’e yakın başvuru oldu. 2 hafta süresince çok yoğun bir eğitim dönemi ile kamptan mezunlarımızı verdik” dedi.

Yine siber güvenlik konusunda insanların yeni bir şeyler düşünmesini, yeni projeler hayata geçirmesi açıdan online bir siber güvenlik fikir maratonu düzenlediklerini söyleyen Özbenli, siber güvenlik alanındaki farkındalığı artırmaya yönelik de 1Milyon İstihdam BTK Akademi projesini hayata geçirdiklerini dile getirdi.

VİDEO: 564
BAŞLIK: Türk Telekom’dan Siber Güvenlik Ekosistemine Tam Destek
KONUŞMACI: Hasan Hüseyin Özbenli – Türk Telekom Güvenlik Planlama Ofis Müdürü
ETKİNLİK: 5. e-Safe Siber Güvenlik Zirvesi
TARİH: 25 Mart 2021, Perşembe
YER: Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu – Ankara