e-Safe Zirveleri

Siber uzay var oldukça, siber güvenlikte var olacaktır. e-Safe Ulusal Güvenlik Etkinlikleri olarak, Siber Güvenlik ve Kişisel Verileri Koruma Sektörlerinin paydaşları olan; üreticiler, satıcılar, kamu, üniversite ve STK’ları bir araya getirerek sektörün sağlıklı gelişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda e-Safe, yerel sorunlara odaklanmış bir Ulusal Güvenlik Etkinlikleri platformudur.

Yücel Bağrıaçık: Yapay Zeka Uygulamaları, Avukatları Geçmeye Başladı


Yücel Bağrıaçık: Yapay Zeka Uygulamaları, Avukatları Geçmeye Başladı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu (KVKK) binasında, 12 Kasım 2020’de hibrit olarak gerçekleştirilen 3.e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi’nde, Kognitek Kurucu Ortağı Yücel Bağrıaçık ile etkinlik gündemini değerlendirdik.

Bağrıaçık, etkinlik ile ilgili düşüncelerini şu şekilde aktardı: “Çok güzel, pandemi sürecine uygun. Her şey mükemmel. O yüzden gayet sağlıklı ve iyi buldum. Verimli oldu.”

Bağrıaçık, yapay zekanın, hakimlerin yerini alması konusunda şunları söyledi: “Şu an değil belki ama çok uzak olmayan gelecekte bunlara şahit olacağız. Amerika’da IBM Watson’ın bir uygulaması vardı. Avukatlara sorular sorularda, avukatlardan çok daha başarılı, %80’lerin üzerinde, %90’lara yakın düzeyde başarı elde eden yapay zeka modülleri ve çözümleri var Amerika’da. Bu yasal mevzuat Türkiye’de bir parça daha zaman sonra biz de bu tip çözümleri Türkiye’de göreceğiz.”

VİDEO: 203
BAŞLIK: Yücel Bağrıaçık: Yapay Zeka Uygulamaları, Avukatları Geçmeye Başladı
RÖPORTAJ: Yücel Bağrıaçık – Kognitek Kurucu Ortağı
ETKİNLİK: 3. e-Safe Kişisel Verileri Koruma Zirvesi
TARİH: 12 Kasım 2020, Perşembe
YER: Kişisel Verileri Koruma Kurumu – Ankara